De beste bezorgfiets verzekering

5/5

Het verzekeren van een elektrische bezorgfiets is vaak lastig en duurder dan je denkt. Er komen relatief veel schadeclaims binnen bij verzekeraars, die staan daarom niet te popelen om bezorgfiets verzekeringen af te sluiten. Er zijn zelfs al verzekeraars die de verzekering niet meer aanbieden of maar een klein deel van de risico’s dekken.

 

Bij Horecabezorgfiets sluit je gelijk een zeer compleet verzekeringspakket af, het E-bike Zeker Pakket. De enige uitgebreide verzekering voor bezorgfietsen met de beste dekking en de hoogste vergoedingen. Dit uitgebreide verzekeringspakket is bij de maandprijs inbegrepen, zonder extra kosten. Dit scheelt je al gauw honderden euro’s per jaar.

De beste bezorgfiets verzekering

5/5

Het verzekeren van een elektrische bezorgfiets is vaak lastig en duurder dan je denkt. Er komen relatief veel schademeldingen binnen bij verzekeraars, die staan daarom niet te popelen om bezorgfietsverzekeringen af te sluiten. Er zijn zelfs al verzekeraars die de verzekering niet meer aanbieden of maar een klein deel van de risico’s dekken.

 

Bij Horecabezorgfiets sluit je gelijk een zeer compleet verzekeringspakket af, het E-bike Zeker Pakket. De enige uitgebreide verzekering voor bezorgfietsen met de beste dekking en de hoogste vergoedingen. Het verzekeringspakket is bij de maandprijs inbegrepen, zonder extra kosten. Het verzekeringspakket is bij de maandprijs inbegrepen, zonder extra kosten. Dit scheelt je al gauw honderden euro’s per jaar.

 

Bedrijfsverzekering niet voldoende

Bij Horecabezorgfiets zit een totaal verzekeringspakket in de prijs inbegrepen, waarbij niet alleen de fiets maar ook de bezorger is verzekerd. Bij een ongeval is zowel schade aan de bezorgfiets, het aansprakelijkheidsrisico als het letsel van de bezorger gedekt. Een algemene bedrijfsverzekering dekt deze zaken meestal niet. 

E-bike Zeker Pakket

Met het E-bike Zeker Pakket weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij de all-in prijs wordt je compleet ontzorgd en geniet je zelfs van juridische bijstand. 

Voor welk bedrag verzekerd?

Het is niet alleen belangrijk om te weten waarvoor je bent verzekerd maar ook voor welk bedrag, dus hoeveel geld er wordt uitgekeerd als je een verzekeringsclaim indient? Het E-Bike Zeker Pakket biedt hoge dekkingen. Het is zeker de moeite waard om verschillende verzekeringen ook op dit vlak te vergelijken.

Verkeersongevallen

Bij letsel of blijvende invaliditeit, als gevolg van een verkeersongeval met de verzekerde bezorgfiets, ben je met het E-Bike Zeker Pakket tot een bedrag van maximaal € 50.000 verzekerd. Als er een helm werd gedragen tijdens het ongeluk dan is het bedrag zelfs hoger en is het verzekerde bedrag max. € 60.000.*

 

 

WA-verzekering

Als je schade aan anderen (personen) of andermans spullen veroorzaakt met de Horecabezorgfiets en je aansprakelijk wordt gesteld dan ben je gedekt tot maar liefst € 1.250.000 per gebeurtenis.*


Ruim €1.800,- goedkoper

De zeer uitgebreide dekking die het E-bike Zeker pakket biedt, bestaat niet bij andere verzekeraars. En als je iets vindt dat erop lijkt dan is de premie ruim €900 per jaar duurder. Dus dat is €1.800 aan extra kosten in twee jaar (contract)tijd. Als je een bezorgfiets huurt bij Horecabezorgfiets dan is dat uitgebreide verzekeringspakket bij de maandprijs inbegrepen, zonder extra kosten. 

Laag eigen risico

Het eigen risico is bovendien ook nog eens zeer laag vergeleken met andere verzekeraars. Waar je bij sommige verzekeraars €500,- eigen risico moet betalen, is dat bij het all-in pakket bij Horecabezorgfiets slechts €99,-. 

* Bekijk de voorwaarden voor alle specificaties.

 

Gratis hulp bij letselschade

Bij letselschade heb je mogelijk ook recht op een schadevergoeding, denk bijvoorbeeld aan misgelopen inkomsten. Letselschade is de schade die voortvloeit uit psychisch of lichamelijk letsel door toedoen van een ander. Het is belangrijk om juridische hulp te krijgen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij het E-Bike Zeker pakket krijg je hulp bij het regelen van de schadeclaim. Er zijn al meerdere ondernemers succesvol geholpen. 

Praktijkvoorbeeld


Een eigenaar van een cateringbedrijf werd door een auto aangereden en liep zwaar letsel op waardoor hij een tijd niet kon werken. Het E-bike Zeker Pakket van Horecabezorgfiets nam alles uit handen en regelde de schadeclaim. De eigenaar werd financieel gecompenseerd voor misgelopen inkomsten, inclusief een voorschot.

Wat kost een horecabezorgfiets?

Bij Horecabezorgfiets betaal je een vast bedrag per maand op basis van een 2-jarig contract. Voor € 129,95 per maand (excl. btw) heb je een robuuste, elektrische bezorgfiets die 110-130 km kan fietsen op een volle accu, inclusief het zeer complete E-bike Zeker verzekeringspakket en maar liefst acht onderhoudsbeurten aan de zaak. 

Verschil met andere bezorgfietsen

Het verschil tussen Horecabezorgfiets en een andere all-in bezorgfiets zit hem vooral in het uitgebreide verzekeringspakket dat bij de prijs van de Horecabezorgfiets inbegrepen is. Bij Horecabezorgfiets krijg je de beste dekking en de hoogste vergoedingen. Het E-bike Zeker Pakket is uniek in de markt van bezorgfiets verzekeringen. Lees de voorwaarden voor de specificaties van de verzekering. Geen enkele andere leverancier van all-in bezorgfietsen biedt dezelfde uitgebreide dekking en hoge vergoedingen.

Bezorgfiets huren of kopen?

Het voordeel van het huren of leasen van een all-in horecabezorgfiets is dat je ontzorgd wordt. Voor een vast bedrag per maand kun je onbezorgd bezorgen. Je hoeft je niet druk te maken over verzekeringen, onderhoud en reparaties. Onderhoudsbeurten gebeuren door een gespecialiseerd bedrijf bij jou aan de zaak. Als er grote reparaties nodig zijn kun je in de reparatietijd vaak een leenfiets gebruiken. Als een bezorger betrokken is bij een ongeval dan wordt alles voor je geregeld. En zodra het contract afloopt lever je de fiets gewoon weer in. 

Als je een bezorgfiets koopt is de fiets van jou. Je moet dan in één keer een grote investering doen en je moet apart verzekeringen afsluiten om gedekt te zijn tegen schade, aansprakelijkheid, diefstal en letsel. Dit zijn vaak dure verzekeringen die kunnen oplopen tot wel duizend euro per jaar, dus tweeduizend per 2 jaar. En dan moet je ook nog het onderhoud en de reparaties zelf regelen als er iets kapot gaat. Uiteraard baseer je de keuze voor huren, leasen of kopen op basis van persoonlijke omstandigheden. 

Geen aanbetaling, geen kredietcheck

Bestellen van een horecabezorgfiets kan alleen via het bestelformulier op de website. Wij vragen geen aanbetaling voor het afsluiten van het huurcontract en is er geen kredietcheck bij Horecabezorgfiets. Je bent binnen twee weken al ready-to-go.

Partner van Thuisbezorgd.nl

Het E-bike Zeker Pakket is de meest complete all-in verzekering in de markt en wordt afgesloten via MMobility. Mmobility is gespecialiseerd op het gebied van financiering en verzekeringen voor e-bikes, e-scooters en e-cars en is ook partner van Thuisbezorgd.nl. Heb je nog vragen of wil je een wijziging doorgeven? Neem dan contact op met Mmobility via info@mmobility.nl. Meer informatie over het E-bike Zeker Pakket: https://mmobility.nl/e-bike/


De beste dekking, scherpste premie en beste voorwaarden vind je bij Horecabezorgfiets!

Superscherpe prijzen.
Power voor de hele dag.
Fiets en bezorger verzekerd.
Onderhoud aan de deur.

Horecabezorgfiets.nl

Disclaimer

Alle op deze website getoonde prijzen zijn excl. BTW.
Prijswijzigingen voorbehouden.

REGEL DIRECT