Zijn bezorger en e-bike wel verzekerd?

Wist je als horecaondernemer dat een WA bedrijfsverzekering meestal niet geldt voor bezorgfiets en bestuurder? Volgens Audey Cornelissen, onafhankelijk verzekeringsagent van Mmobility, zijn veel horecaondernemers zich niet bewust van de bedrijfsrisico’s bij het gebruik van een bezorgfiets.

 

Cornelissen: “Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als het gaat om maaltijdbezorgers. Ik heb het pas geleden nog meegemaakt dat een werkgever dacht dat de schade die zijn bezorger veroorzaakt had, niet verzekerd bleek te zijn. Dus check je polis en voorkom een schadeclaim. Als je een e-bike bij Horecabezorgfiets huurt is dit allemaal geregeld en krijg je zelfs juridische bijstand bij letselschade, dat is heel bijzonder in de bezorgmarkt.

Meest complete verzekeringspakket

Het is belangrijk om te weten waarvoor je precies verzekerd bent en voor welk bedrag maar ook wat bijvoorbeeld het eigen risico is. Cornelissen: “Ik ken alle verzekeringen voor bezorgfietsen uit mijn hoofd en Horecabezorgfiets.nl springt er in positieve zin uit. Het E-bike Zeker Pakket is het meest complete verzekeringspakket dat er bestaat. Het biedt hoge dekkingen en een laag eigen risico. Er zit zelfs juridische bijstand bij in als er een geschil ontstaat over de aansprakelijkheidsstelling. Dus bij een ongeluk zijn zowel de bezorgfiets, de bezorger als het aansprakelijkheidsrisico verzekerd. Dat is echt uniek in de wereld van bezorgfietsverzekeringen.”

 

Het verzekeringspakket is standaard bij de huurprijs inbegrepen, zonder extra kosten. Dat bespaart je al gauw honderden euro’s per jaar vergeleken met een aparte verzekering voor elektrische bezorgfietsen. Lees meer over het E-bike Zeker pakket.

 
 

Superscherpe prijzen.
Power voor de hele dag.
Fiets en bezorger verzekerd.
Onderhoud aan de deur.

Horecabezorgfiets.nl

Disclaimer

Alle op deze website getoonde prijzen zijn excl. BTW.
Prijswijzigingen voorbehouden.

REGEL DIRECT